Mesto za vezbanje?

Ostale umetnosti, interesovanja, neobavezno ćaskanje...

Moderator: Supermoderatori

Post Reply
User avatar
filster
Redovno vežba
Redovno vežba
Posts: 364
Joined: November 19th, 2009, 3:50 pm
Moj Bubanj: Basix Custom, Meinl HCS
Inspiracija: Dave Weckl, Srdjan Dunkic, Dragan Gaga Krstic, Amar Cesljar...
Location: Brus

Mesto za vezbanje?

Post by filster » September 28th, 2011, 2:03 am

Pazite ovako. Moje muke pocinju, hm... SAD! :zid:
U subotu se konacno selim za Beograd, studiracu tamo. Naravno, nemam gde da prenesem svoje bubnjeve-bar za sada, i necu imati mogucnosti u skorije vreme da to uradim-TO SIGURNO. Mene konkretno interesuje, tj. ja cu prvo pitati, a zatim i predloziti nesto:
Imena studija koji se izdaju za vezbanje (kako se to vec zove konkretno...), ulice u kom se nalaze i broj telefona istih? Za pocetak me to interesuje, logicno je, zelim da vezbam u Beogradu.
E sad... Ako ste vi voljni, i ako ima slicnih meni, pazljivo saslusajte ovo.
Poznato je da nas bubanj nece praviti velike rashode vlasnicima istih studija. Sve sto nama treba jeste jedna sijalica (ako je mracno), kontam da ce svako da nosi svoje palice, tako da vlasnici nece imati rashode koje imaju kad dodju gitaristi, struja za pojacalo, procesor, i tako dalje... Mada je i to sitno, ali opet, zakljucujem, najmanje rashode pravimo.
E sad... AKO IMA SLICNIH MENI. Predlazem da se dogovorimo, nadjemo u Beogradu studio na svima povoljnoj lokaciji, da ne bude bas neki ocajan bubanj, i dogovorimo se sa vlasnikom, tj. ubijemo mu cenu.
Ja iskreno NEMAM POJMA kol'ko se krecu te cene, ali po nekom mom misljenju, ako vezbam na bubnju koji ukupnu vredi 500-700e (drvo, stalci, cinele...) meni je logicno da po satu placam 100-200 dinara, znaci za 3 sata nekih 400-500 dinara.
Znaci, predlazem ako nas ima, da se nadjemo, dogovorimo, i svi odemo u isti studio, tu maksimalno spustimo cenu, i tu vezbamo... I na kraju krajeva, ako ste voljni, da jedni drugima po nesto i pokazemo. Eto, hvala najlepse. ;)
ISKRENO SE NADAM DA IMA ZAINTERESOVANIH! :thumbup:
Who let the dogs out !?
Post Reply