Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Elektronski bubnjevi, elektronika, ozvučavanje bubnjeva, mikrofoni...

Moderator: Supermoderatori

Post Reply
switch
Bubnjar Početnik
Bubnjar Početnik
Posts: 7
Joined: October 31st, 2014, 7:11 pm
Moj Bubanj: Roland TD-10,Yamaha DTX Press

Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by switch » November 8th, 2014, 2:38 pm

Poz, . .opet problem, . .na fizickom volume ekvilajzeru trenutno nisam zadovoljan rasponom moguceg pajacavanja (volume) za izabranu boju HI heat>zanima me,dali se dakle moze pojacati sam pad za datu boju,u ovom slucaju HI,kao sto se moze pojacati sens,trashHOLd i ostalo
User avatar
Woody
Virtuoz!
Virtuoz!
Posts: 1366
Joined: October 14th, 2010, 1:07 pm
Moj Bubanj: Mapex, Pearl, Ludwig, Paiste, Anatolian, Roland
Moji bendovi: Dancing Waves, freelance
Inspiracija: Bonham, McBrain, Kache, Bordin, Collins, Copeland, Garo...
Location: Beograd, highseas

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by Woody » November 8th, 2014, 3:02 pm

Ako si sačuvao onaj manual ili njegov link, nađi na 39toj strani podešavanje instrumenta (sens, thresh, curve) i tu možeš da namestiš parametre po želji, a takođe možeš i da u softverskom mixeru podesiš izlazne nivoe elemenata za svaki kit pojedinačno (st. 67).

Možda zvučim kao dosadni profa, ali uzmi pročitaj ceo manual ("Read The F****n' Manual" pravilo) pa ćeš sve skontati sam :thumbup:
The Sea, The Sea
switch
Bubnjar Početnik
Bubnjar Početnik
Posts: 7
Joined: October 31st, 2014, 7:11 pm
Moj Bubanj: Roland TD-10,Yamaha DTX Press

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by switch » November 8th, 2014, 3:14 pm

nisam brt sacuvao, . skinuo sam negde taj PDF,ali ne mogu da nadjem gde je,na fleski nekooj verovatno koja nije kod mene
, . . ako si me razumeo, . sens,trash i ostala podesavanja sam radio,ali se ne secam da sam nege tu naisao bas na volume,mislim da pojacam volume pada,bez dodavanja trashhold-a,sensa i ostalih parametara, . .znaci,pitanje je, . "Da cli postoji opcija za svaki pad ponaosob kao sto sam imao na Yamahi,samo Volume ?
User avatar
Woody
Virtuoz!
Virtuoz!
Posts: 1366
Joined: October 14th, 2010, 1:07 pm
Moj Bubanj: Mapex, Pearl, Ludwig, Paiste, Anatolian, Roland
Moji bendovi: Dancing Waves, freelance
Inspiracija: Bonham, McBrain, Kache, Bordin, Collins, Copeland, Garo...
Location: Beograd, highseas

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by Woody » November 8th, 2014, 4:16 pm

Može, to sam i napisao
milosmakao wrote:takođe možeš i da u softverskom mixeru podesiš izlazne nivoe elemenata za svaki kit pojedinačno (st. 67)
Sunce mu pa imaš internet, izguglaš td-10 manual i nađeš kao što sam i ja http://lib.roland.co.jp/support/en/manu ... -10_eG.pdf
The Sea, The Sea
switch
Bubnjar Početnik
Bubnjar Početnik
Posts: 7
Joined: October 31st, 2014, 7:11 pm
Moj Bubanj: Roland TD-10,Yamaha DTX Press

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by switch » November 8th, 2014, 5:28 pm

imam braco net, . ali nemam modul sad ovde,. . tako da mi dzaba,do kuce cu sve zaboraviti ;)
User avatar
Woody
Virtuoz!
Virtuoz!
Posts: 1366
Joined: October 14th, 2010, 1:07 pm
Moj Bubanj: Mapex, Pearl, Ludwig, Paiste, Anatolian, Roland
Moji bendovi: Dancing Waves, freelance
Inspiracija: Bonham, McBrain, Kache, Bordin, Collins, Copeland, Garo...
Location: Beograd, highseas

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by Woody » November 8th, 2014, 8:02 pm

Onda ne znam kako više da ti pomognem... umesto tebe zapamtiti ne mogu lol
The Sea, The Sea
User avatar
oriollo
Dobošar
Dobošar
Posts: 99
Joined: October 1st, 2014, 11:30 pm
Moj Bubanj: oriollo
Contact:

Re: Roland Td 10 Volume sem ekvilajzera ?

Post by oriollo » November 8th, 2014, 8:46 pm

:D
Metal snare drums - oriollo.com
Post Reply