Sasrećom da jašešdownbeat wrote:Kupio: Gibraltar 9608M
Zaključak:
Toliko godina sam živio u zabludi da se može ugodno svirati i bez dobre stolice.
Bolje kupiti dobru stolicu nego dodatnu činelu.

Moderator: Supermoderatori
Sasrećom da jašešdownbeat wrote:Kupio: Gibraltar 9608M
Zaključak:
Toliko godina sam živio u zabludi da se može ugodno svirati i bez dobre stolice.
Bolje kupiti dobru stolicu nego dodatnu činelu.
Polovna profi stolica?despic wrote:I sam sam,od skora, primetio problem da vec posle 3 sata svirke mi guzici uopste nije sve jedno. Imam pearlovu sasvim pristojnu stolicu...al izgleda da mi sad treba nesto mnogo bolje...ima li neka sema za neku profi stolicicu a da se bas ne baca 300e...nije to malo
Ja sam nabavio Gibraltar (kao što sam gore pomenuo) i prezadovoljan sam. I nakon tri sata svirke osjećaj u leđima i dupetu je kao da sam svirao 20 minuta. Definitivno jedna od boljih investicija. Platio sam je 170 eura.. što je za moje uslove jako puno, ali bože moj.. definitivno nisu bačene pare.despic wrote:I sam sam,od skora, primetio problem da vec posle 3 sata svirke mi guzici uopste nije sve jedno. Imam pearlovu sasvim pristojnu stolicu...al izgleda da mi sad treba nesto mnogo bolje...ima li neka sema za neku profi stolicicu a da se bas ne baca 300e...nije to malo
Ghostnote wrote:Budite oprezni kod Tama 1st Chair stolica. Jako udobna stolica ali mom prijatelju se desilo da je posle mesec dana (kupio novu, platio je 200€) pukla po šavu tačno onde gde je zašiven broj 1, znači uz duž jedinice.